Web Analytics Made Easy - Statcounter

روایت اول: مرد می‌گوید تا نیمه خرداد نه فقط از ماسک که از شیلد هم استفاده می‌کرده، می‌گوید: «مرتب دست خود را می‌شستم، یا با الکل ضدعفونی می‌کردم. پیش از ورود به خانه حتماً لباس‌های خود را در محلی جداگانه می‌گذاشتم و همه اینها رسم خانواده شده بود.

نیمه خرداد که همه جا باز شده بود و کم‌کم گفته شد با آمدن فصل گرما، ویروس ضعیف می‌شود و از بین خواهد رفت من هم از همه کارهایی که گفتم دست شستم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میهمانی می‌رفتم و با دوستان نشست و برخاست داشتم، بدون آنکه از ماسک استفاده کنم یا اصول دیگر را رعایت نمایم. یک شب قرار داشتیم برویم خانه پدربزرگ، که مبتلا به دیابت است و چند وقت پیش جراحی قلب باز داشته. سردرد و ضعف زیاد نگذاشت بروم. خانواده اصرار می‌کردند هر طوری هست بروم اما نمی‌شد و چه اقبال بلندی داشتم. دو روز بعد تست مثبت شد و من ۱۴ روز در خانه ماندم.» روایت دوم: به دیوار تکیه داده و تعریف می‌کند که مرد میانسال را سه ماه پیش برای بار آخر دیده، درست هفت روز قبل از آنکه در بیمارستان جان بدهد. مرد به او گفته بود قرار است فردا پسرش را ببرد مدرسه. می‌گوید به او گفتم نرو، اما گفت مشکلی پیش نمی‌آید. تقریباً تمام دانش‌آموزان کلاس به کووید مبتلا شدند، از جمله پسر مرد مرحوم و او نیز هم که جان به جان آفرین تسلیم کرد. به باور من پس از موج اول کرونا در ایران چند موضوع باعث شد که ما با وضعیتی که از مرداد و شهریور به آن دچار شده ایم ، تاکنون ادامه پیدا کند و متأسفانه احتمال دارد در زمستان بغرنج‌تر نیز بشود.
مهم‌ترین دلیل بحران در مدیریت افکار عمومی و ناکارآمدی سیاست رسانه‌ای است که متأسفانه از همان موج اول وجود دارد و نه تنها بهبود نیافته که در ابتدای تابستان به بدترین وضعیت خود دچار شد و در قالب شروع موج دوم و سوم خود را نشان داد. عدم ارسال پیام واحد، سردرگمی افکار عمومی در مورد وضعیت بیماری یا وضعیت محدودیت‌ها و البته ارسال پیام‌هایی دال بر عادی شدن امور باعث شد جامعه که به اندازه کافی تحت فشار و منگنه بود آن را محملی برای آسودگی و رهایی از قید و بند محدودیت‌ها قرار دهد. نکته بعد به کمبود و کاهش سرمایه اجتماعی در ایران بازمی‌گردد. نمود آن را در عدم اعتماد بدرستی آمار دولتی کرونا از ابتدای همه‌گیری می‌شود دید؛ بنابراین انتظار نمی‌رود با این وضعیت بحرانی سرمایه اجتماعی در ایران، شیوه‌ها و روش‌هایی که صرفاً بر مسئولیت شهروندی متکی باشد بتواند کمک‌کننده باشد و در نتیجه دولت باید اقتدار و حضور بیش‌تری را به نمایش بگذارد. نکته آخر به وضعیت روان شناختی جامعه و سلامت روانی جامعه بر می‌گردد. جامعه آسیب‌دیده، خسته، کلافه و دچار درماندگی است. در چه مواردی عدم مراعات دستورالعمل‌های بهداشتی می‌تواند به‌عنوان نمودی از این خستگی و نوعی رفتار خود-آسیب‌رسان تلقی شود. وضعیت روانی جامعه نیازمند رسیدگی جدی است و برنامه اقدام ملی برای بهبود سلامت روانی جامعه باید در دستور کار سیاستگذاران ستاد ملی مقابله با کرونا قرار گیرد. با همه اینها ما تک تک شهروندان باید بدانیم اوضاع می‌تواند بسیار بسیار دردناک‌تر شود و در حالتی که معدل وضعیت مدیریت و سیاستگذاری، سرمایه اجتماعی و وضعیت بیماری در کشور چندان به مراد دل ما نیست باید دست‌کم هر کدام از ما به فکر خود و خانواده خویش باشیم، شاید از این طریق اوضاع عمومی هم کمی بهبود یابد.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۵۹۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ

آفتاب‌‌نیوز :

«ملوک طلوع‌نژاد» بازیگر گلستانی سریال پایتخت، پیشکسوت نمایش رادیو گلستان، تئاتر و تلویزیون پس از چند روز بستری در بیمارستان به دلیل ابتلا به کرونا و زخم سیاه ناشی از کاهش سیستم ایمنی بدن جان خود را از دست داد. وی در سری نخست سریال پایتخت در کنار بازیگران این سریال بخصوص «احمد مهرانفر»، «محسن تنابنده» و «ریما رامین‌فر» ایفای نقش کرد. وی سال‌های سال در عرصه تئاتر نیز فعالیت داشت.

دلیل اصلی مرگ بازیگر سریال پایتخت

خانم ملوک طلوع نژاد بعد از مبتلا شدن به قارچ سیاه تحت عمل جراحی قرار گرفت، اما متاسفانه به علت عفونت ناشی از بیماری کرونا و زخم‌های قارچ سیاه دستگاه ایمنی بدن او به شدت پایین آمده بود و بر اثر عفونت کرونا درگذشت. گفتنی است سریال پایتخت به کارگردانی سیروس مقدم باعث را که بازی خانم ملوک طلوع نژاد به خوبی دیده شود.

او در فیلم‌های تاکسی برگشتی که از شبکه تبرستان پخش می‌شد نیز بازی کرده بود فیلمی که توسط آقای محمد حسین صفری کارگردانی شد.

خانم طلوع نژاد در سریال پایتخت نقش لیدر نقی معمولی را بر عهده داشت نقی در پایتخت ۵ در مسابقات ورزشی کشتی شرکت کرده بود و خانم طلوع نژاد به عنوان لیدر در سریال بازی می‌کرد.

روز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ ملوک طلوع نژاد بازیگر تئاتر و تلویزیون متولد گلستان و هنرمند پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون و گروه نمایش رادیو گلستان که با بازی در سریال پایتخت ۵ و پایتخت ۶ به شهرت رسید بر اثر بیماری شایع قارچ سیاه و کرونا و ابتلا به بیماری از شایع‌ترین خبر‌های امسال دارفانی را وداع گفت.

منبع: خبرآنلاین

دیگر خبرها

  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • آمده‌ایم که بمانیم!
  • راه خروج از سیاه چاله جمعیتی قدردانی از جامعه مامایی است
  • رئیس کل سازمان نظام پزشکی عنوان کرد؛ اهمیت جایگاه مامایی در خروج از سیاه چاله جمعیتی
  • راه بیرون آمدن از سیاه چاله جمعیتی قدردانی از جامعه مامایی است
  • اردیبهشت ماه، زمان کنترل و کاهش خسارت کرم خراط درختان گردو
  • اتفاقی که بعد از نوشیدن هر روز چای در بدن می‌افتد
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس
  • مرد بدهکار از من فیلم سیاه گرفت تا شکایت نکنم
  • علت اصلی سیاه شدن لثه و درمان فوری تیرگی لثه با طب سنتی